SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

GELENEKSEL KARAKUCAK GÜREŞLERİMİZ BU SENE DE HALKIMIZIN YOĞUN İLGİSİ İLE İZLENDİ

GELENEKSEL KARAKUCAK GÜREŞLERİMİZ BU SENE DE HALKIMIZIN YOĞUN İLGİSİ İLE İZLENDİ
Bu haber 02 Temmuz 2018 - 8:13 'de eklendi ve 358 views kez görüntülendi.
Valimiz Dr. Osman VAROL, ilimizde her yıl Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Karakucak Güreşlerini izledi.
12 Haziran Stadyumundaki Karakucak Güreşleri final programında Valimiz’in yanı sıra Amasya Milletvekili Mustafa Levent KARAHOCAGİL, Belediye Başkanı Cafer ÖZDEMİR, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin ORBAY, İl Emniyet Müdürü Fahri BULUT, diğer kurum müdürleri ve vatandaşlarımız bulundu. Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği müsabakalar, sporcuların çekişmeli performanslarıyla büyük ilgi gördü.
Güreşlere ülke çapındaki başpehlivanların yanı sıra farklı kategorilerde birçok güreşçi katıldı. Müsabakaların sonucunda Fatih ATLI adlı güreşçimiz birinci, Ahmet SERBEST adlı güreşçimiz ikinci oldu. Ali Rıza KAYA ve Mustafa CEBECİ adlı güreşçilerimiz ise üçüncülüğü paylaştılar.
Müsabakaların sonunda başarılı pehlivanlara ödüllerini vererek tebrik eden Valimiz Dr. Osman VAROL güreşin ata sporumuz olduğunu ifade ederek, karakucak güreşinin yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması için bu etkinliklerin önemli olduğunu belirtti. Etkinlik protokol üyeleri ve güreşçilerimizin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA